Parkettiasennukset varmalla ammattitaidolla Vihdissä ja muualla Uudellamaalla 

Katso yhteystietomme

Kun tarvitset osaavaa parkettiasennusta, käänny Parketti Lagerströmin puoleen. Palvelemme yksityisiä sekä yrityksiä Vihdissä sekä muualla Uudenmaan alueella, kuten Espoossa, Helsingissä, Inkoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vantaalla. Toteutamme parkettiasennukset ja muut lattiatyöt tarvittaessa myös kauempanakin.


Yrityksemme tekee lattiatöitä jo kolmannessa sukupolvessa. Työskentelemme ammattilaisen varmalla otteella ja pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla. Toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin lattiatyöt työn laadukkaaseen jälkeen panostaen. Tavoitteemme on, että tekemämme lattiatyöt, olkoon kyse parkettiasennuksesta tai vaikka lakkauksesta, kestävät kauniina pitkään.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa: 

  • uusien parketti- ja puulattioiden asennukset
  • vanhojen lattioiden kunnostukset
  • paikkaukset
  • hionnat
  • lakkaukset
  • sävytykset
  • öljyämiset
  • vahaukset
  • maalaukset
  • lautalattioiden lipeäkäsittelyt.

Asennamme ammattitaitoisesti myös laminaattilattiat ja vinyylilankut.

Soita ja kysy lisätietoja

Vesivahinkokorjaukset 

Teemme myös paljon vesivahinkokorjauksia ja työskentelemme aliurakoitsijana monelle kuivausfirmalle. Jos etsit siis vesivahinkokorjauksiin osaavaa tekijää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meiltä saat nopean avun. Työskentelemme ripeästi ja tehokkaasti, jotta korjaukset saadaan hoidettua aikaa tuhlaamatta.


Olemme lattiatöiden kokeneita asiantuntijoita. Huomioimme aina kohteen vaatimukset ja valitsemme käytettävät työmenetelmät sen mukaan. Niin julkisten kuin yksityistenkin tilojen lattiatyöt hoituvat meiltä osaavasti.

Tutustu referensseihimme

Laadukkaat materiaalit 

Laadukkaat materiaalit yhdistettynä alan ammattitaitoon ja työkokemukseen takaavat onnistuneen lopputuloksen. Pääsääntöisesti käytämme työssämme korkealaatuisia Arboritec-lakkoja, Osmo Color -öljyvahoja sekä Conwoyn lipeä- ja öljytuotteita. Oikeat materiaalit suojaavat lattian pintaa ja tekevät siitä kestävän. Oikeilla materiaalivalinnoilla saamme myös säilytettyä puun luonnollisen ja kauniin ulkonäön. Käytämme mielellämme materiaaleja, jotka ovat luonnonmukaisia ja ympäristöä kunnioittavia. 


Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimpien lattiatöiden toteutuksesta. Panostamme aina viimeisteltyyn työn jälkeen, oli kyse sitten pienestä tai suuresta lattiatyöstä. 

Katso kuvagalleriasta valmistuneita töitämme

Lattia-asennukset

Lattia-asennukset ovat tunnetusti osaavan ammattilaisen töitä. Oikein asennettuina lattiastasi saadaan kestävä ja tyylikäs. Olemme erikoistuneet niin laminaatti- ja parkettilattioiden kuin vinyylilankkujenkin asennukseen. Käytämme mielellämme ammattitaitoamme ja kokemustamme, jotta voimme asiakkaan toiveet huomioiden toteuttaa silmää miellyttävän sekä kohteeseen parhaiten istuvan lattian.

Soita ja kysy lisää